Et Nyt Eternittag med vinduer

NYT ETERNITTAG

Et nyt eternittag består af fibercement plader, bygget af naturlige og miljøvenlige materialer. Bølgeeternit er en Fantastisk og bæredygtig tagløsning til både det klassiske men også det mere moderne byggeri. Eternit kan desuden anvendes på facader, hvilket gør at kun fantasien sætter grænser for kreativiteten.

Et bølgeeternittag har et rent og stilfuldt udseende og passer perfekt til den danske byggestil vi har herhjemme. Projekter som eternit passer godt til er særlig parcel, rækkehuse og fritidshuse og beklædning. Bølgeeternittagpladerne er overfladebehandlet, hvilket gør at det bevarer en stærk og pæn overflade i lang tid fremover. Desuden kan et eternittag modstå selv det hårdeste danske klima og vejr uden problemer.

Gratanti på nyt eternittag

Cembrit giver i sin dokumentation 15 års garanti på sine tagplader, men alle bølgeplader har som oftes en gennemsnits levetid på 20-30 år. Bølgeeternitplader kræver stort set ingen vedligeholdelse og Kommer der mos kan man børste det af med en stiv kost.

Et bølgeeternittag fra Exceed Entreprise er derfor et god løsning og et sikkert valg, hvis du ønsker et et flot tag, der kan holde i mange år fremover.

Er der asbest i eternit?

Nej, eternit produceres i dag helt uden asbest, og det har derfor ikke længere nogen sundhedsskadelige konsekvenser. Det var kun frem til 1988, at der blev brugt asbest i bølgeeternitplader. Det har været med til at give eternittage et uheldigt ry, men det har heldigvis siden været forbudt. Det er derfor kun ældre eternittage, der indeholder asbest. Så har du et eternittag fra før 1988, er det en god ide at få det undersøgt. Det hjælper vi selvfølgelig også med hos Exceed Entreprise og du kan skrive til os lige HER.

Fordelene ved at vælge et eternit tag:

  • Nem og billig løsning med lave vedligeholdelses udgifter
  • Holdbart med en lang levetid og modstår hårde vejrbetingelser
  • Modstandsdygtig imod fugt og svamp og bidrager samtidig til et sundere indeklima
  • Miljøvenligt og fremstillet af naturlige materialer som cement, vand, mineraler og fibre
  • Brandhæmmende effekt

 

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag!