MURERARBEJDE

Hos Exceed Entreprise udfører vi alle slags murerarbejde for private og erhverv. Om facaden skal renoveres, eller boligen udvides med en tilbygning, hjælper vi gerne og sikrer et professionelt og holdbart resultat.

Facaderenovering

Skal facaden på din ejendom renoveres?
Så står vi klar med gode ekspertråd og den rigtige løsning til dig.

Med tiden tærer vind, vejr og forurening på facaden og ændrer bygningens overfladestruktur. Puds kan falde af eller ud af væggene, og fuger blive tørre og revne. Hvis ikke disse skader udbedres, kan der opstå fugtskader hvilket med tiden kan blive dyrt at fikse. En facaderenovering kan have en stor betydning for din ejendoms udseende og ikke mindst for holdbarheden som klart forbedres.

Grund og sokkel

Der kan opstå revner i husets sokkel på grund af fugt, frostsprængninger eller andre former for indtrængning.
En revnet sokkel kan på længere sigt føre til fugtskader i vægge og fundamentet, som kan begynde at smuldre. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at udbedre disse skader og sikre et pænt holdbart resultat i mange år.

Nybygninger / Tilbygninger

Ud fra dine ønsker laver vi gerne ny og tilbygninger, med respekt for allerede opførte bygninger og stilarter. Om du skal have bygget et nyt indgangsparti til boligen, eller en ny garage hjælper vi dig i mål med dit projekt fra start til slut.